Blue Wonder Flacon

Blue-Wonder-Flacon


Bezig met laden...

 Laat Blue Wonder het werk doen! 

De Extreem Zuinig collectie bestaat uit 3 hoog geconcentreerde reinigers. Met dit drietal kan alles in en om het huis gereinigd worden. De dosering kun je nu zelf nog eenvoudiger regelen. Je zet dit drietal in voor zeer zware en hardnekkige schoonmaakklussen en voor de dagelijkse reiniging van alle harde oppervlakken en textiel/bekleding. Of het nu om de keuken, de vloer, de badkamer, de tuinmeubelen of de auto gaat. Blue Wonder klaart de klus.

Een compleet reinigingsconcept! 
In de supermarkt vind je maar weinig merken die met drie flessen alle vervuilingen de baas zijn. De Extreem Zuinig collectie van Blue Wonder kan iedere vervuiling aan. Haal je hele keukenkastje maar leeg en vervang al die flessen maar eens door dit drietal. 

Geen loze kreten! 
Het zal je verbazen wat Blue Wonder allemaal kan. De Extreem Zuinig collectie van Blue Wonder maakt haar belofte waar. Het telegraaf testteam vermelde het januari j.l. nog eens:  ‘Blauw wonder maakt faam waar’.

Onovertroffen veelzijdig!
De trouwe gebruikers van Blue Wonder waarderen haar veelzijdigheid het meest. Blue Wonder biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende vuilproblemen die zich in en om het huis voordoen. Blue Wonder blijft je verbazen.

Blue Wonder altijd bezig met verbetering! 

Blue Wonder! Probeert haar product voortdurend te verbeteren. Ze wil geen concessie doen aan haar kwaliteit. De Extreem Zuinig collectie is weer terug in een verpakking die de beste receptuur aan kan. De doseertuit laat zien hoe extreem weinig je maar nodig hebt, "Half dopje, Wondersopje". De heldere doseerdop helpt u de dosering goed af te lezen. Meer doseren dan noodzakelijk werkt alleen maar averechts. Omdat we weten dat smaak, werkwijze en materialen in en om het huis blijven veranderen stellen wij uw mening over Blue Wonder enorm op prijs.Immers, kwaliteit doen we samen!