Blue Wonder sprayflacon 750 ml

Blue-Wonder-sprayflacon-750-ml
 Laat Blue Wonder het werk doen! 
De spraycollectie bestaat uit 3 gemaksreinigers. Met dit drietal houd je alles in en om het huis schoon. Je zet dit drietal in voor de dagelijkse reiniging van alle harde oppervlakken. Of het nu om de keuken, de vloer, de badkamer, de tuinmeubelen of de auto gaat. Blue Wonder klaart de klus Slim en Snel

Een compleet reinigingsconcept! 
Deze collectie van Blue Wonder sluit helemaal aan bij het moderne “nieuwe” schoonmaken. Stof verwijderen en vlek verwijderen. Iedere ruimte zijn eigen spray. Zet haar op het aanrecht, in de badkamer of waar je haar maar gebruikt. Altijd binnen handbereik. Niet meer slepen met emmers sop. Gewoon sprayen en afnemen.

Geen loze kreten! 
Slim en Snel Schoon is wat de Blue Wonder! sprays beloven! Slim omdat je door snel te handelen voorkomt dat het vuil zich verspreidt. Slim omdat je huis overal en op ieder moment van de dag er schoon uit ziet. Snel omdat het klaar is voorgebruik. Niet eerst een emmer water halen, doseren en wachten tot alles weer droog is. Sprayen, afnemen, klaar! Ook de spraycollectie van Blue Wonder maakt haar belofte waar. De wakkerste krant van Nederland vermelde het al vlak na de introductie: ‘Blue Wonder maakt de naam waar’. 

Onovertroffen veelzijdig! 
De trouwe gebruikers van Blue Wonder! waarderen haar veelzijdigheid het meest. Ook de spraycollectie kan meer dan je in eerste instantie denkt. Wat dacht u van anticondens of het achterlaten van een vuil- en kalkwerende laag waardoor alles langer schoon blijft en nog sneller is te reinigen. Blue Wonder! blijft je verbazen! 

Blue Wonder altijd bezig met verbetering! 
Blue Wonder! Probeert ook haar spraycollectie voortdurend te verbeteren. N.a.v de bevindingen van het telegraaf testteam hebben we de parfumering in de vloerspray aangepast. Iets milder, doch fris en aanwezig. Omdat we weten dat smaak, werkwijze en materialen in en om het huis blijven veranderen stellen wij uw mening over Blue Wonder ! enorm op prijs. Immers, kwaliteit doen we samen!
Bezig met laden...