Zelfklevende Decoratiefolie Marmer - 45 x 200 cm

Zelfklevende Decoratiefolie Marmer - 45 x 200 cm

Zelfklevende Decoratiefolie

Artikelnummer

346-0121 

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Laat je creativiteit de vrije loop! Met het zelfklevende decoratiefolie van d-c-fix is het zeer gemakkelijk om ruimtes of producten te decoreren. Denk aan vensterbanken, fotolijstjes, kasten, muren of deuren die je in een handomdraai een nieuwe look geeft in je eigen gewenste stijl. Deze decoratiefolie heeft een afmeting van 45x200 cm marmerlook

De folie is heel gemakkelijk te plakken. Alles wat je nodig hebt is een schaar of een stanleymes, een liniaal, een potlood en een kunststof trekker. Je kunt alle gladde, stof- en vetvrije oppervlakken met de folie beplakken. Onbehandeld hout (bijv. spaanplaten) moeten met primer voorbehandeld worden. Aansluitend het gewenste formaat met een liniaal en potlood op de rug van de folie uittekenen en uitsnijden. Voor randen een oversteek van ca. 4 mm erbij rekenen en na het plakken met een scherp mes afsnijden.

Het plakfolie is zelfklevend en kan later probleemloos zonder resten worden verwijderd. Bij het plakken raden wij aan maar een deel van het rugpapier te verwijderen, de folie te plaatsen en vanuit het midden de luchtbellen uit het oppervlak te drukken. Geen paniek bij plakfouten: het folie kan zonder problemen nog een keer verwijderd worden (behalve van papier en karton) pas na enige uren is de volledige plakkracht bereikt.
  • Afmeting: 45x200 cm

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 4,95

2 of meer

€ 4,95  € 4,80

4 of meer

€ 4,95  € 4,70