Je kunt ook diverse soorten dekbedovertekken online kopen bij punteronline.nl

Wij hebben 1 persoons dekbed overtrekken, 2 persoons dekbedovertrekken en kinder dekbedovertrekken met leuke vrolijke motieven.

Let op: In onze winkels in Amsterdam hebben wij meestal een klein assortiment dekbedovertreksets aanwezig. Dankzij een zeer goede en snelle samenwerking met onze leveranciers, kunnen wij u toch meerdere, diverse soorten dekbedovertrekken aanbieden. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. In de praktijk merkt u er dus niks van dat wij het bestelde dekbedovertrek niet zelf in voorraad hebben. Het is slechts van belang voor als u er voor langs wilt komen in onze winkels in Amsterdam.

Bij elk dekbedovertrek staat de maat vermeld en het materiaal. Dekbedovertrekken kunnen van 100% katoen zijn of katoen/polyester. Over het algemeen zijn katoen/polyester dekbed overtrekken goedkoper dan 100% katoenen overtrekken. Een dekbedovertrekset van 100% katoen kan echter wat koeler aanvoelen, vooral in de zomer. Sommige mensen gaan sneller zweten onder een polyester/katoenen dekbedovertrek.

Bij een eenpersoons dekbedovertrekset word 1 kussensloop bijgeleverd, bij een 2 persoons dekbedovertrekset worden uiteraard 2 kussenslopen bijgeleverd.

Houd rekening met het feit dat kleuren in het echt altijd iets anders kunnen uitvallen dan ze op uw monitor lijken.


Geen producten aanwezig

 | Meer