Mileuvriendelijk wegwerp servies. palmblad servies  -palmblad borden, schalen, bakjes etc. 100% biologischa fbreekbaar wegwerpservies.

LET OP: HELAAS ONZE LEVERANCIER VAN DEZE ARTIKELEN FAILLIET GEGAAN EN KUNNEN WIJ VOORLOPIG NIET MEER UITLEVREN.

Palmblad servies: Een 100% biologisch afbreekbaar product. Dit zijn borden, schaaltjes, kommen en bakjes in diverse vormen, gemaakt van palmbladeren. Deze palmbladeren worden in India "geoogst" als ze massaal van de bomen zijn gevallen. Vervolgens worden er dmv een speciaal proces allerlei diverse maten en vormige bakken, borden en schalen van geperst.

Dit proces is 100% milieuvriendelijk. Er komen totaal geen chemische of schadelijke stoffen aan te pas. Elk palmblad bord, schaal of bakje is dan ook uniek. Al deze producten zijn ook 100% composteerbaar. Je kunt ze gewoon in de GFT bak gooien. Of thuis in je eigen compostbak, of op de composthoop in je tuin. Het is een 100% natuurproduct! 

Bovendien zijn de palmblad servies producten ook nog eens helemaal "fair trade". Dankzij deze producten worden namelijk vele mensen uit de lokale bevolking aldaar aan werk geholpen.

LET OP: HELAAS ONZE LEVERANCIER VAN DEZE ARTIKELEN FAILLIET GEGAAN EN KUNNEN WIJ VOORLOPIG NIET MEER UITLEVREN.Geen producten aanwezig


| Meer