Kunststof opbergboxen, dozen, kistjes, kratten, mandjes en vouwkratten

Als je een opbergbox zoekt, ben je bij Punter Online aan het juiste adres! Of je nou de schuur of zolderkamer gaat opruimen, of je dekbed of kleding die je een tijd niet gebruikt veilig wilt opbergen of gewoon het speelgoed van je kinderen wilt opbergen, bij ons vind je een uiteenlopend assortiment aan plastic opbergboxen.

Zoals u kunt zien hebben wij een super grote sortering kunststof bakken. Plastic opbergboxen/kratten, mandjes en vouwkratten. Een opbergox met deksel, opbergboxen zonder deksel, boxen met wieltjes. Een opbergbox voor onder het bed. Mooie  stapelboxen

Van heel kleine plastic boxjes van een halve liter inhoud tot grote kunststof boxen van 80 liter. Een groot deel van onze sortering kunstof boxen zal te bestellen zijn via deze webshop. Ook kunt u altijd een kijkje nemen op www.buurtwarenhuispunter.nl  om te zien wat wij nog meer hebben. Dingen die we niet kunnen verzenden, staan daar wel vermeld. U kunt deze artikelen altijd ophalen in ons magazijn te Vijfhuizen.

Let op! Opbergboxen vallen niet onder de standaard verzendkosten. Dit is vanwege het volume van vooral grotere opbergboxen. Elke bestelling die opbergboxen bevat kan dus anders zijn betreffende verzendkosten. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de boxen. De verzendkosten worden ter plekke in het winkelsysteem berekend en worden meteen getoond in het winkelmandje. Je kunt dus altijd zien wat de verzendkosten zijn voordat je een bestelling daadwerkelijk plaatst.

Wij hebben deze boxen in onze magazijn bijna altijd in voorraad. Maar het kan soms gebeuren dat een artikel wat je bestelt in de webshop niet of niet voldoende meer aanwezig is in ons magazijn. In dat geval kan de levertijd oplopen tot ca. 2 weken. Wij zullen je hierover altijd een bericht sturen.


Vouwkratten-Klapkratten
Vouwkratten - Klapkr..
Kleine-opbergboxjes-<-10-l
Kleine opbergboxjes ..
Middelgrote-opbergboxen-10>36-l
Middelgrote opbergbo..
Grote-opbergboxen->-36-l
Grote opbergboxen > ..
Opbergbox-met-Deksel
Opbergbox met Deksel
Opbergbox-exclusief-Deksel
Opbergbox exclusief ..
Opbergboxen-met-Wieltjes
Opbergboxen met Wiel..
Bedbox-Opbergbox-onder-bed
Bedbox - Opbergbox o..
Speciale-boxen
Speciale boxen
Losse-Deksels
Losse Deksels
Plastic-mandjes
Plastic mandjes


Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.