Sunware kunststof producten (online) kopen? Wij zijn Sunware dealer. Alles van Sunware kunnen wij leveren.
Wij kunnen alles leveren van Sunware!

Wij hebben heel veel produkten van Sunware in ons assortiment. Net niet alles. Maar we kunnen wel alles leveren van Sunware. Dus mocht u een bepaald artikel van Sunware zoeken en u kunt het nergens vinden, dan kunt u ons altijd een mailtje sturen. We beloven niks maar we kunnen dan zeker gaan kijken of we aan dit artikel kunnen komen. Alles hangt ook af van het type artikel en de minimale hoeveelheden die wij moeten inkopen alsmede de hoeveelheid die u wilt bestellen.

Wij leveren in principe al onze artikelen uit voorraad. Maar het kan soms gebeuren dat een artikel wat u bestelt in de webshop niet of niet voldoende meer aanwezig is in ons magazijn. In dat geval kan de levertijd oplopen naar ca. 1 tot 3 weken. In dat geval zullen wij dat u altijd laten weten.

Buiten de ook op deze webshop aanwezige Sunware artikelen komen er nog meer artikelen in de loop van dit jaar, die u via deze webshop kunt bestellen. 
Meer informatie over Sunware kunststof artikelen vindt u op de Sunware website» Kunststof Opbergkisten, Boxen en Vouwkratten » Gastronorm Food Containers


Bezig met laden...

 | Meer